Coco Books - Nou Títol: Mumin : La col·lecció completa dels còmics de Tove Jansson | Si no veus correctament aquest mail fes clic aquí.


MUMIN
La col·lecció completa dels còmics de Tove Jansson
Tove Jansson (Hèlsinki, 2014 – 2001). Amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, Coco Books publica una part inèdita de la seva obra il·lustrada: les tires de còmics protagonitzades pels seus famosos personatges de la Vall dels Mumin. Actualment, Tove Jansson és considerada una de les millors novel·listes de la literatura escandinava contemporània.

Entre els anys 1954 i 1974, Jansson va publicar les tires de còmics dels petits trols Mumin al diari londinenc The Evening News, que van entretenir diàriament els seus vint milions de lectors repartits en més de quaranta països.
L’èxit d’aquesta entranyable família de trols va ser immediat. Gairebé 70 anys més tard, les seves històries continuen vigents, i els Mumin segueixen fent les delícies de grans i petits d’arreu del món.
 
Mumin
Al primer volum, ens endinsem en un fascinant món imaginari on una original família de trols conviu en un bosc escandinau amb altres criatures fantàstiques; un grup d’éssers somiadors i creatius sempre a la recerca d’amor, fama i fortuna. Amb grans dosis d’enginy i molt de sentit de l’humor, Tove, a través dels seus personatges i mitjançant una habilitat extraordinària, fa una subtil crítica de la societat del seu temps, alhora que pica l’ullet a les seves múltiples contradiccions.
+ info
 
La col·lecció completa dels còmics de Tove Jansson
El petit trol Mumin es converteix en artista i la seva innocència fa que acabi tip de la fama; la senyoreta Snork, convertida en una autèntica femme fatale, mira d’embotir-se en un biquini diminut, o bé l’oportunista animaló Sniff intenta vendre el seu elixir de la vida, i l’excèntric milionari Marquès de Mongaga de cop i volta vol dur una vida bohèmia sota un vell bot...
Destaquem especialment el capítol 3,
Mumin a la Riviera
,
del qual s’acaba filmar una preciosa pel·lícula que s’estrenarà el proper mes d’octubre.


coco@cocobooks.com | www.cocobooks.com
Copyright © | COCO BOOKS, tots els drets reservats